On olemas 2 võlusõna, mis muudavad elu tundmatuseni

Need sõnad pole «aitäh» ja «palun», nagu meile räägiti lapsepõlves. Need sõnad on «piisavalt» ja «väärt».

1. Piisavalt

Miks me kannatame elus? Meil on pidevalt midagi puudu. Pole piisavalt raha, pole piisavalt armastust, pole piisavalt tähelepanu, pole piisavalt enesekindlust jne. Aga mis juhtub kui me mõtleme mitte puudujääkidest, vaid vastupidi? On olemas arusaam, et universum (jumal või elu) pakuvad meile seda, millest me kõige rohkem mõtleme päeva jooksul.

Proovige endale öelda:

– Mul on piisavalt armastust!
– Mul on piisavalt raha!
– Mul on piisavalt tervist!
– Mul on piisavalt õnne!
– Mul on piisavalt rõõmu!

Võite mängida sellega kuidas te ise soovite:

– Mul on tee peal piisavalt vaba ruumi! (autojuhtide jaoks)
– Mul on piisavalt ilu, et enesekindel olla!
– Mul on piisavalt loomeenergiat!
– Mul on piisavalt enesekontrolli ja enesekindkust oma ainulaadsuses!

Olge lapsed ja tundke, mis on teil tegelikult külluses. Niipea kui te olete kurb millegipärast, kohe meenutage see sõna ja rakendage seda vastavalt olukorrale.

2. Väärt

Kui meil midagi pole, siis see tähendab, et meil pole seda vaja või me lihtsalt tunneme, et ei vääri seda (kõige sagedamini). Paljud võiksid elada palju õnnelikumalt, edukamalt ja rõõmsamalt kui hakkaksid enesekindlust arendama ja ütleksid endale: «Jah, ma olen väärt kõike seda, millest unistan».

– Ma olen väärt armastust!
– Ma väärin raha!
– Ma olen väärt naudingut, hellust ja õrnust!
– Ma väärin, et mul oleks auto!
– Ma olen väärt inimest, kes mind armastaks!
– Ma väärin elus kõike parimat!

Korrake niikaua te usute seda ning siis juhtuvad imed!